Söker du efter "Grillmat LCHF: 80 njutbara recept på fisk, fågel, kött, marinader, såser oc" av Birgitta Höglund? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Grillmat LCHF: 80 njutbara recept på fisk, fågel, kött, marinader, såser oc
Av Birgitta Höglund

Bok- presentation: |
Grillmat LCHF: 80 njutbara recept på fisk, fågel, kött, marinader, såser oc |
Författar- presentation: |
Birgitta Höglund |
![]() |
Sommarmat med sallader, såser och desserter
Helt vanlig mat som alla kan äta. Över 80 läckra recept med grillmat, läckra såser och tillbehör.
Birgittan Höglund, som är utbildad kock, har länge skrivit på den populära bloggen Birgitta Höglunds mat. I den här boken delar Birgitta med sig av sina gedigna recept, som passar utmärkt på grillen. Marinader, såser och läckra tillbehör gör grillningen aptitlig. Birgitta kan verkligen laga mat.
Birgitta har egen erfarenhet av att utesluta socker och mjöl i kosten. Nu äter hon istället betydligt mer grönsaker än hon gjort tidigare, vilket är ett bra komplement till all slags kött, fisk, skaldjur och ägg som hamnar på tallriken. Det har inneburit att hon har gått från sjuk till frisk.
Ren mat utan tillsatser med goda grönsaker och tillbehör är Birgittas melodi.
Kosten är anpassad för LCHF, men passar även för paleokost (stenålderskost). Birgitta föredrar ofta att helt enkelt kalla den naturlig mat, för den lagas med så få processade varor som möjligt och så långt det är möjligt med råvaror odlade på ekologisk väg.
Förordet är skrivet av Anna Hallén som skrivit flera böcker om LCHF.
Utgåvor
Sommarmat med sallader, såser och desserter.
Helt vanlig mat som alla kan äta. Över 80 läckra recept med grillmat, läckra såser och tillbehör.
Birgitta Höglund, som är utbildad kock, har länge skrivit på den populära bloggen Birgitta Höglunds mat. I den här boken delar Birgitta med sig av sina gedigna recept, som passar utmärkt på grillen. Marinader, såser och läckra tillbehör gör grillningen aptitlig. Birgitta kan verkligen laga mat.
Birgitta har egen erfarenhet av att utesluta socker och mjöl i kosten. Nu äter hon i stället betydligt mer grönsaker än hon gjort tidigare, vilket är ett bra komplement till all slags kött, fisk, skaldjur och ägg som hamnar på tallriken. Det har inneburit att hon har gått från sjuk till frisk.
Ren mat utan tillsatser med goda grönsaker och tillbehör är Birgittas melodi.
Kosten är anpassad för LCHF, men passar även för paleokost (stenålderskost). Birgitta föredrar att helt enkelt kalla den naturlig mat, för den lagas i huvudsak med ekologiskt odlade råvaror och så få processade varor som möjligt.
Förordet är skrivet av Anna Hallén som skrivit flera böcker om LCHF.
Bok: 200839
Anmäl textfel