Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Markus mat : samlade favoritrecept för alla tillfällen" av Markus Aujalay? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Markus mat : samlade favoritrecept för alla tillfällen

Av Markus Aujalay

Bok-
presentation:
Markus mat : samlade favoritrecept för alla tillfällen
Författar-
presentation:
Markus Aujalay
Fotograf: Tina Axelsson

Älskar du doften av långkok som puttrar på spisen? Vill du briljera med hemgjord glass? Måste du svänga ihop en middag på nolltid? Då finns recepten i Markus mat. Markus Aujalay har samlat 200 härliga recept för alla tillfällen.


Här hittar du allt bruncher och plockmat, mustiga grytor, lyxiga festmåltider och efterrätter som barnen älskar. Men här finns också klassiker som spaghetti och köttfärssås på Markus vis. Varför inte prova tonfisktataki med soja, risvinäger och koriander? Eller en oxragu med smak av rödvin, rosmarin, rökt fläsk och champinjoner, och avsluta med en krämig tiramisù till efterrätt.


Markus hemlighet är att recepten är okonstlade och välgjorda. Enkla, rena smaker och bra råvaror är hans ledstjärna och att det sk vara roligt att laga mat.


Folkkäre Markus Aujalay har varit uppskattad jurymedlem i Sveriges Mästerkock under flera år. År 2000 blev han Årets gröna kock, 2001 Årets viltkock och 2004 Årets kock. Markus förekommer flitigt i tv och ger bl.a. middagstips i Nyhetsmorgon. Han är också en omtyckt kokboksförfattare. Markus har arbetat på Operakällaren och Fredsgatan 12. Till vardags driver han restaurangerna Tegelbacken och Winterviken i Stockholm och Fjällpuben i Åre.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Nygren & Nygren
Lagerstatus: Tillfälligt slut
Utgivningsdatum: 20170823
9789186623753

Bok: 298151

Anmäl textfel

Utgivning

Markus höst- och vintermat

av Markus Aujalay
Välkommen till Markus kök! Hösten och vintern har många goda och...

Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag, desserter

av Markus Aujalay
Mat på Markus Aujalays vis kan vara elegant och festligt eller ru...

Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag och desserter

av Markus Aujalay
Mat på Markus Aujalays vis kan vara elegant och festligt eller ru...

Markus pasta

av Markus Aujalay
Ett paket pasta i skafferiet och middagen är räddad! Med Markus A...

Mat hemma och på krogen

av Markus Aujalay
Vad gör kockarna egentligen på restaurangerna klockan åtta på mor...

Måndag-torsdag : riktig mat för familjen

av Markus Aujalay
De flesta upplever att de inte hinner laga bra mat i vardagen. Hä...

Med mycket grönt

av Markus Aujalay
Visst finns det grönsaker som man ser varje gång man går och hand...

Mina favoriter från Barcelona

av Markus Aujalay
I Mina favoriter från Barcelona bjuder Markus Aujalay på enkla re...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2