![]() Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg - Inbunden
Finns i lager,
262 kr
|

Bok- presentation: |
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg |
Författar- presentation: |
Martin Johansson |
Utg.år: | 2010 |
Inbunden
Finns i lager,
262 kr
|
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
Martin Johanssons uppföljare till säljarsuccén Surdegsbröd koncentrerar sig på den enkla sortens brödbak utan surdeg och hushållsassistenter. Recepten blandar friskt mellan ljusa, mörka, mjuka och hårda bröd men alla har de gemensamt att de enkelt kan röras ihop av amatören.
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
Av Martin Johansson

Bok- presentation: |
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg |
Författar- presentation: |
Martin Johansson |
Utg.år: | 2010 |
Inbunden
Finns i lager,
262 kr
|
Utsedd till årets bästa brödbok och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd. Dessutom har Martin Johansson fått Allt om mats Stora Matpris 2010.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009.
Utgåvor
Utsedd till årets bästa brödbok och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd. Dessutom har Martin Johansson fått Allt om mats Stora Matpris 2010.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste...
Bok: 96023
Anmäl textfel
Martin Johansson
Martin Johansson gillade att baka bröd så han startade bloggen Pain de Martin. Sedan dess har det hänt mycket. Martin har gett ut flera böcker om brödbakning och fått motta flera prestigefyllda priser, bland annat Allt om Mats stora matpris.
Martin Johansson
Martin Johansson gillade att baka bröd så han startade bloggen Pain de Martin. Sedan dess har det hänt mycket. Martin har gett ut flera böcker om brödbakning och fått motta flera prestigefyllda priser, bland annat Allt om Mats stora matpris.
Utgivning

Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar
av Martin Johansson
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
av Martin JohanssonEtnologiska prövningar : sista ordet om gammal göteborgsetnologi
av Martin Johansson52 Köttiga övningar i reklam
av Martin Johansson
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
av Martin Johansson
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
av Martin JohanssonSök bok/författare/artikel
Aktuella recensioner

Nu framträder de ömmaste orden
Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson
Bläddervänligt om världens hästraser
Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta
Zelenskyj och den ryska propagandan
Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster
Kan vi lära av historien?
Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell