Söker du efter "Köksräddaren" av Nina Yunkers? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Köksräddaren
Av Nina Yunkers

Bok- presentation: |
Köksräddaren |
Författar- presentation: |
Nina Yunkers |
![]() |
Formgivare: | Gomez Villuendas |
Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vadgör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen?
I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen?
Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!
Ur innehållet:
Handla rättråd om inköp av matvaror
Hur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordet
Matnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvaror
Förvaringhur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvaras
Dessertermed en rad förslag till goda och snabblagade efterrätter
Tulipanaroshur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningar
Köksfranskaförklaringar av matlagningstermer
Utgåvor
Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vadgör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska?
I Köksräddarenhittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen?
Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!
Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vadgör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen?
I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen?
Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!
Ur innehållet:
Handla rättråd om inköp av matvaror
Hur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordet
Matnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvaror
Förvaringhur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvaras
Dessertermed en rad förslag till goda och snabblagade efterrätter
Tulipanaroshur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningar
Köksfranskaförklaringar av matlagningstermer
Bok: 26037
Anmäl textfel