Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI" av Cathrine Schück? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI

Av Cathrine Schück

Bok-
presentation:
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
Författar-
presentation:
Cathrine Schück

I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt.
Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga – god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen.
Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta.
Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara – och förbli – mätt, slank och fräsch.
De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.
Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Bokförlaget DN
Lagerstatus: Definitivt slut

Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av denna typ av mat blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, bönor, linser, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt.
Cathrine Schück lever själv som hon lär och vidarebefordrar sina bästa tips och knep och många spännande recept. Här finns förslag på frukostar, bufféer, utflyktsmat, snacks, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Alltså: god, vacker, tilltalande och välkomponerad mat för alla människor för alla tillfällen.

Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, är boken för dig som vill vara – och förbli – mätt, slank och fräsch.
De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.

I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt.
Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga – god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen.
Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta.
Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara – och förbli – mätt, slank och fräsch.
De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.


Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.


Utgivningsdatum: 20050920
9789175886855

Bok: 12260

Anmäl textfel

Utgivning

Ät dig i balans : bästa maten för glädje och lust

av Cathrine Schück
Lär dig vad just du mår bäst av och njut med gott samvete av mat ...

Aldrig mera banta! LCHF och KBT

av Cathrine Schück
Här är kokboken för dig som en gång för alla bestämt dig för att ...

Cathrine Schück lagar vego

av Cathrine Schück
Roliga och läckra vegorätter!Den här boken innehåller ca 45 lätta...

Ät dig yngre : 60 recept som bromsar tiden

av Cathrine Schück
Supermaten som gör dig yngre!Går det att påverka åldrandet? Ja! C...

Schücks gröna

av Cathrine Schück
Detta är den nya vegetariska maten! Catherine Schück lånar friskt...

Schücks vintermat

av Cathrine Schück
Mat som går fort att laga, smakar gott och är vacker att titta på...

Montignacs svenska kök : 75 inspirerande recept med lågt glykemiskt index

av Cathrine Schück
Fransmannen Michel Montignac är välkänd för oss genom sin väl be...

Schücks bästa : 100 recept med lågt GI

av Cathrine Schück
Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för si...

GI till vardags : 50 recept - snabbt, lätt & billigt

av Cathrine Schück
Lätt, snabbt och billigt. GI till vardags bjuder på vardagsmaten ...

3 kilo på 3 veckor : gå dig ner i vikt

av Cathrine Schück
Inspiration till att bli ett nytt sundare jag!Härliga lättlagade ...

Schück a la carte: Snabbt, smalt, billigt

av Cathrine Schück
Snabbt, smalt och billigt är temat för Cathrine Schücks nya bok. ...

Helt naturligt : mat med lågt GI

av Cathrine Schück
Mat med lågt GI Cathrine Schück berättar enkelt, klart och okompl...

Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI

av Cathrine Schück
Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att...

Schücks sunda söta

av Cathrine Schück
45 efterrätter med lågt GI!Längtar du efter en lyxig efterrätt ib...

Schücks honungsmat

av Cathrine Schück
Gör som Nalle Puh och ät honung varje dag. Att honung är gott ve...

Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & LCHF

av Cathrine Schück
Sluta banta - en gång för alla. Helhetsmetoden handlar inte bara ...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2