Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna..." av Jonas Borssén? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...

Av Jonas Borssén

Bok-
presentation:
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
Författar-
presentation:
Jonas Borssén

”Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.”

Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. ”Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet – tro mig!” säger Jonas, och det är just det – ett gott råd!

Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.

Ur innehållet:

I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Prisma
Lagerstatus: Definitivt slut

Recept som är enkla att laga - för vardag och fest. Här hamnar alla ingredienser i en kastrull, gryta, ugnsform eller wok och tillagas tillsammans. Gryta, soppa, bräserat, ugnsstekt eller grillat. Smaken maximeras - arbete och disk minimeras!

"Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet - tro mig!" säger Jonas, och det är just vad den här boken är - ett gott råd!

?Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.?

Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. ?Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet ? tro mig!? säger Jonas, och det är just det ? ett gott råd!

Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.

Ur innehållet:

I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter

Utgivningsdatum: 20050824
9789151843865

Bok: 6858

Anmäl textfel

Utgivning

Het Mat : coola Drycker

av Jonas Borssén
Vin till Texas Chili? Vad dricker man till ceviche, vindaloo och ...
Inbunden, Finns i lager, 136 kr

Grilla som proffsen!

av Jonas Borssén
Känslan för grillning och måltiden kan inte överskattas, den är h...
Danskt band, Finns i lager, 96 kr

Eat the meat

av Jonas Borssén
Äntligen! Eat The Meat är boken som innehåller allt du behöver ve...

Killen vid grillen : Borssén brassar på igen

av Jonas Borssén
Jonas Borssén är känd som den ?heta matens mästare?. I sin nya bo...

Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...

av Jonas Borssén
Recept som är enkla att laga - för vardag och fest. Här hamnar al...

Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar

av Jonas Borssén
Eat the heat utkom första gången 1996 och var med att sprida värl...

Frukost och brunch

av Jonas Borssén
Allt från traditionella och nyskapade frukostbröd till heta äggrä...

Het trädgård - odling och recept

av Jonas Borssén
Ett helt växthus fyllt med chilepeppar i olika färg och form. Dof...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Avslutande delen av en hyllad vikingaserie

Recension: Spjutdansare av Agneta Arnesson Westerdahl

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2