Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar" av Jonas Borssén? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar

Av Jonas Borssén

Bok-
presentation:
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
Författar-
presentation:
Jonas Borssén
Fotograf: Jonas Borssén
Illustratör: Rand McNally

Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150–200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.

Utgåvor

Övrigt
Förlag: Prisma
Lagerstatus: Definitivt slut
Utgivningsdatum: 19960605
9789151829050

Häftad
Förlag: Prisma
Lagerstatus: Definitivt slut
Utgivningsdatum: 19980611
9789151834627

Danskt band
Förlag: Prisma
Lagerstatus: Definitivt slut

Eat the heat utkom första gången 1996 och var med att sprida världens mest använda krydda även i vårt svala land. Här hittar du chilikryddade recept på salsa, chutney, barbecuesås, heta smårätter, varmrätter med glöd, desserter, bröd och drycker.

Nu i färgpocket!

Eat the heat utkom första gången 1996 och var med att sprida världens mest använda krydda även i vårt svala land. Här hittar du chilikryddade recept på salsa, chutney, barbecuesås, heta smårätter, varmrätter med glöd, desserter, bröd och drycker.

Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150–200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.

Utgivningsdatum: 20070521
9789151849331

Bok: 5860

Anmäl textfel

Utgivning

Het Mat : coola Drycker

av Jonas Borssén
Vin till Texas Chili? Vad dricker man till ceviche, vindaloo och ...
Inbunden, Finns i lager, 136 kr

Grilla som proffsen!

av Jonas Borssén
Känslan för grillning och måltiden kan inte överskattas, den är h...
Danskt band, Finns i lager, 96 kr

Eat the meat

av Jonas Borssén
Äntligen! Eat The Meat är boken som innehåller allt du behöver ve...

Killen vid grillen : Borssén brassar på igen

av Jonas Borssén
Jonas Borssén är känd som den ?heta matens mästare?. I sin nya bo...

Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...

av Jonas Borssén
Recept som är enkla att laga - för vardag och fest. Här hamnar al...

Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar

av Jonas Borssén
Eat the heat utkom första gången 1996 och var med att sprida värl...

Frukost och brunch

av Jonas Borssén
Allt från traditionella och nyskapade frukostbröd till heta äggrä...

Het trädgård - odling och recept

av Jonas Borssén
Ett helt växthus fyllt med chilepeppar i olika färg och form. Dof...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Avslutande delen av en hyllad vikingaserie

Recension: Spjutdansare av Agneta Arnesson Westerdahl

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2