Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Killen vid grillen : Borssén brassar på igen" av Jonas Borssén? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Killen vid grillen : Borssén brassar på igen

Av Jonas Borssén

Bok-
presentation:
Killen vid grillen : Borssén brassar på igen
Författar-
presentation:
Jonas Borssén

Allt du behöver veta om grillning och barbecue! Många enkla och några avancerade recept för soliga sommardagar, fester och årets helgdagar, ja till och med Barbecuegrillad Julskinka och Helgrillad Oxfilé till nyårsafton.

Oväntade kombinationer, sensationella smårätter, grillning och kryddning av grönsaker, kött, fågel och fisk! Dessutom Jonas tips om drinkar och vin till maten.

"Dina alster på halster kommer att uppskattas. Dessutom fina förslag på sallader, tillbehör, marinader och annat kryddigt. Avsluta med en svalkande söt dessert."

Låt Jonas Borssén vända upp och ner på din föreställning om vad som kan grillas. Grillad Gazpacho, Barbecuegrillad Kalkon, Grönsaker från grillen med penne, parmesan och pinjenötter, Classic Jerk Chicken samt Grillad bröd- & tomatsallad med rucola och tabascodressing... Bara några exempel på grillgott som ger kocken eller kockan den rätta glöden vid grillen.

Jonas reder ut begreppen om vad som är grillning och vad som är barbecue. Och delar med sig av fantastifulla recept, nya kombinationer och en lång rad såser, marinader och kryddsättningar.

Utgåvor

Kartonnage
Förlag: Prisma
Lagerstatus: Definitivt slut

Jonas Borssén är känd som den ?heta matens mästare?. I sin nya bok reder han ut begreppen om vad som är grillning och vad som är barbecue, samt delar med sig av sina fantastifulla recept, nya kombinationer och en lång rad såser, marinader och kryddsättningar.

Låt Jonas Borssén vända upp och ner på din föreställning om vad som kan grillas. Killen vid grillen innehåller många enkla och några avancerade recept för soliga sommardagar, fester och årets helgdagar, ja till och med barbecuegrillad julskinka och helgrillad oxfilé till nyårsafton.

Här finns oväntade kombinationer, sensationella smårätter, grillning och kryddning av grönsaker, kött, fågel och fisk! Dessutom Jonas tips om drinkar och vin till maten samt svalkande, söta desserter.

Utgivningsdatum: 20060502
9789151845333

Bok: 7033

Anmäl textfel

Utgivning

Het Mat : coola Drycker

av Jonas Borssén
Vin till Texas Chili? Vad dricker man till ceviche, vindaloo och ...
Inbunden, Finns i lager, 136 kr

Grilla som proffsen!

av Jonas Borssén
Känslan för grillning och måltiden kan inte överskattas, den är h...
Danskt band, Finns i lager, 96 kr

Eat the meat

av Jonas Borssén
Äntligen! Eat The Meat är boken som innehåller allt du behöver ve...

Killen vid grillen : Borssén brassar på igen

av Jonas Borssén
Jonas Borssén är känd som den ?heta matens mästare?. I sin nya bo...

Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...

av Jonas Borssén
Recept som är enkla att laga - för vardag och fest. Här hamnar al...

Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar

av Jonas Borssén
Eat the heat utkom första gången 1996 och var med att sprida värl...

Frukost och brunch

av Jonas Borssén
Allt från traditionella och nyskapade frukostbröd till heta äggrä...

Het trädgård - odling och recept

av Jonas Borssén
Ett helt växthus fyllt med chilepeppar i olika färg och form. Dof...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Avslutande delen av en hyllad vikingaserie

Recension: Spjutdansare av Agneta Arnesson Westerdahl

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2