Söker du efter "Eat the meat" av Jonas Borssén? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Eat the meat
Av Jonas Borssén

Bok- presentation: |
Eat the meat |
Författar- presentation: |
Jonas Borssén |
![]() |
Äntligen! Eat the Meat är boken som innehåller allt du behöver veta om riktigt bra kött. Jonas Borssén lär dig urskilja god kvalitet på nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött och inte minst att omvandla dina nyvunna kunskaper i suveräna recept.
Mästerkocken Jonas visar vägen till den perfekta biffen och de godaste revbenen, men bjuder också på recept på mer ovanliga bitar som kalvbräss, lammlägg och flankstek.
Eat the Meat rymmer också matlagningstekniker och vilken metod som passar för respektive köttbit.
"Du kommer att steka, bräsera, koka och grilla som ett proffs. Den saken är biff!"
Boken innehåller också:
· Styckningsschema för nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött
· 60 recept som spänner över klassiker, husmanskost och exotiska delikatesser
· Goda tillbehör och smarriga såser
· Förslag på andra köttbitar som du kan variera recepten med
· Rätt temperaturangivelser för kött
· Uppfödning, slakt och mörning av kött
· Inköpställen, gårdsbutiker och organisationer
Utgåvor
Äntligen! Eat The Meat är boken som innehåller allt du behöver veta om riktigt bra kött.
Mästerkocken Jonas Borssén lär dig urskilja bra kvalitet på nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött och inte minst att omvandla dina nya kunskaper i suveräna recept. Boken innehåller ett sextiotal recept som spänner över klassiker, husmanskost och exotiska delikatesser. Dessutom goda tillbehör och smarriga såser.
Eat The Meat rymmer också matlagningsteknik och vilken metod som passar för respektive köttbit.
"Du kommer att steka, bräsera, koka och grilla som ett proffs. Den saken är biff!
Jonas Borssén har tidigare givit ut flera prisbelönta kokböcker.
Äntligen! Eat the Meat är boken som innehåller allt du behöver veta om riktigt bra kött. Jonas Borssén lär dig urskilja god kvalitet på nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött och inte minst att omvandla dina nyvunna kunskaper i suveräna recept.
Mästerkocken Jonas visar vägen till den perfekta biffen och de godaste revbenen, men bjuder också på recept på mer ovanliga bitar som kalvbräss, lammlägg och flankstek.
Eat the Meat rymmer också matlagningstekniker och vilken metod som passar för respektive köttbit.
"Du kommer att steka, bräsera, koka och grilla som ett proffs. Den saken är biff!"
Boken innehåller också:
· Styckningsschema för nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött
· 60 recept som spänner över klassiker, husmanskost och exotiska delikatesser
· Goda tillbehör och smarriga såser
· Förslag på andra köttbitar som du kan variera recepten med
· Rätt temperaturangivelser för kött
· Uppfödning, slakt och mörning av kött
· Inköpställen, gårdsbutiker och organisationer
Bok: 8574
Anmäl textfel